Site updates


Update: Nestplanning geupdate
De nestplanning voor het eerste deel van 2014 staat online.
Het eerste deel van 2014 heb ik maar liefst 8 nesten gepland, merendeel omdat ik de lijnen wil opsplitsen. Normaal hou ik uit elk nest een of meerdere dames aan om dan met hun een nestje te doen maar dat zal nu niet het geval zijn. Ik wil langer wachten om te bekijken hoe de lijnen het doen en dus enkele mannen aanhouden of opvolgen bij reserveerders. Uit een select aantal nesten zal ik wel dame(s) aanhouden om mee verder te gaan. Dames moeten ingezet worden op jonge leeftijd en mannen wacht je langer mee, vaak minimum al een jaar voor ze kunnen ingezet worden en dan liefst nog een stuk ouder natuurlijk wat de tijd geeft om de lijn te evalueren en te zien welke dingen we kunnen verbeteren.

 

Update: Overleden pagina
De fout die ervoor zorgde dat de pagina niet werkte is eindelijk opgelost, zo staan al mijn overleden schatjes ook weer op de website. Vergeten zal ik ze nooit, daarom dat ik het zoveel fijner vind dat ze ook hier hun plaatsje weer hebben.

 
Update: Hacking
Helaas werd de website gehackt en was een poosje buiten strijd, dankzij de hulp van enkele personen
en vooral dankzij Bart hebben we de website helemaal terug!


Update: Fotoalbums

 

Update: Vrouwen & Mannen
Alle ratten kregen hun persoonlijke beschrijving en hun medische gegevens zijn eveneens ge-update!

 

Update: Verleden nesten
20/12/2012 werden alle verleden nesten ge-update, alle ratten uit de nesten hebben hun eigen stukje gekregen op de pagina. Hun gegevens, foto's, gezondheid en karakter beschrijvingen zijn daarop terug te vinden.