Rittenparty

 

 

Een rittenparty zal worden georganiseerd als er nestjes geboren zijn, dit is er om kennis te maken met de Rattery.


Wie is er welkom?

  •   Iedereen die wenst meer te weten over ratten
  •   Reserveerders die op de reserveringslijst staan
  •   Personen die al reeds ratjes hebben van hier en gezellig willen mee doen.

Kennis maken met de rittens, de ouders van de ratjes en eventueel andere familieleden van de rittens die ook hier wonen. Tevens maken ook wij (reserveerder en fokker) kennis met elkaar als ook aanwezige medereserveerders en/of al reeds eigenaars van "Saantje's" kunnen elkaar eens ontmoeten, sociaal contact is belangrijk en ook leuk dat je de mensen kan ontmoeten waarbij zusjes, broertjes of andere familie leden van jouw rittens (gaan) wonen.

Op zo een rittenparty kunnen de rittens door hun nieuwe baasjes gekozen worden, reserveerders mogen dan kiezen of een voorkeur geven voor rittens dat ze wensen. Vaak is het zo dat de rittens brutaal genoeg zijn om zelf hun nieuwe baasjes uit te kiezen!


Het uitkiezen wordt gedaan volgens de reserveringslijst, hoe eerder je op de lijst staat hoe eerder je mag kiezen. Soms gebeurd het dat er in een nest een aantal look-a-likes geboren worden, vaak wordt er dan afgesproken om samen met de andere reserveerders te kiezen om te voorkomen dat er verschillende reserveerders met rittens naar huis gaan die hetzelfde eruitzien.

  • Er zal in vrijheid met de rittens gespeeld worden, er kunnen foto's gemaakt worden, knuffelen en zoveel meer!
  • Babbelen, uiteraard zal het gespreksonderwerp ratjes zijn! We leren elkaar wat kennen en kunnen informatie uitwisselen, ervaringen, leuke verhaaltjes vertellen, en zoveel meer!
  • Er zullen altijd hapjes en drankjes beschikbaar zijn.

Het is altijd een gezellig samenzijn, een gemis als je daar niet bij kan zijn wegens omstandigheden. Het is vaak (helaas) niet mogelijk om maanden op voorhand zo'n party in te plannen, dit kan pas gepland worden als de dames effectief gedekt werden.

Reserveerders zullen een uitnodiging krijgen voor de rittenparty via e-mail.
Anderen die willen komen naar een rittensparty kunnen contact opnemen met mij.